2012 m. vasario 21 d., antradienis

Nėriniai


Šiandien grožiuosi nėriniais. Vestuvėse jų būna ypatingai daug - ir nuotakos suknelėje, ir dekoracijose ar detalėse, ir man jie labai labai patinka. Tiek mamos ar močiutės nerti vąšeliu, tiek prabangūs, dekoruoti spindinčiais siūlais, kristalais ar žvyneliais.

Pateiksiu čia kelias idėjas, kaip galima  pigiai ir paprastai pasidaryti stalo dekoracijas, tiesiog stiklą apklijuojant įvairaus "plauko" nėrinių juostelėmis. Žinoma, galima nerti pačioms, bet man tai tikrai per sudėtinga, aš mieliau naudosiu pirktą produkciją, žirkles ir purškiamus klijus :).

Tokių juostelių galima nusipirkti kiekvienoje siūlų ar audinių parduotuvėje, indus, kuriuos norite dekoruoti, galima rinktis iš tų, kuriuos turite namuose  - stiklinės vazos, įvairių aukščių ir pločių stalo stiklinės, keramikiniai indeliai. Nuostabu tai, kad vienodai galime dekoruoti skirtingus i indus, kurie gali būti ir vazelės ar vazonėliai gėlėms, ir nuostabios žvakidės. Reikia tik perkraustyti savo, draugių ir tėvų spinteles, išsirinkti nėrinį ir pirmyn :)
Gamybos procesas tikrai nesudėtingas, o pritaikymo galimybės - plačios.


Žemiau įkelsiu keletą nuotraukų iš mūsų anksčiau organizuotų vestuvių, kur nuotaka pati "apnėrė" stiklinaites, o puikioji dekoratorė Lina jas kūrybingai panaudojo.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą